Съотборникът на Джейдън Санчо в Борусия Дортмунд - Томас Дилейни, смята, че напрежението върху англичанина винаги да показва най-доброто от себе си има своето негативно влияние върху представянията на младока. 

Санчо е резерва след рестарта на кампанията в Бундеслигата, след като се е върнал с леко наднормено тегло. Въпреки това интересът на всички гиганти на европейския футбол към 20-годишния англичанин очевидно тежи на съзнанието му. 

"Той е един от най-големите таланти, които съм виждал някога. Този талант обаче върви ръка за ръка с все по-голямо напрежение и според мен той започва да усеща това в английския национален отбор, както и клубовете, които се интересуват от него", започна Дилейни пред ESPN. 

"До този момент той се представяше може би далеч над очакванията на всички. Идва момент, в който трябва да направи следващата стъпка и това ще е интересната част. Той със сигурност вече стори достатъчно, за да се докаже, но също така знае, че може и още много повече. Трябва да се стреми към това", завърши датският полузащитник на Дортмунд.