Кореспондентът на Sportitalia – Франческо Ди Паскуале, зарадва феновете на „Салернитана с доста оптимистични новини за бъдещите трансфери прозорци.

Според информация на италианската телевизия „морските кончета“, които с всеки изминал трансферен паза набират все повече скорост, са твърдо решени да доведат казуса с Иско до щастлив финал.

Испанският полузащитник бе искан през лятото на 2022-а година, но тогава предпочете да отиде у Севиля, което в крайна сметка не се оказа сполучлив ход. Сега клубът от Салерно е решил да прояви търпение към играча и да го изчака да вземе решение дали иска да се присъедини.

По друга ос около тима – тази с Папе Сар от Тотнъм, Ди Паскуале заяви изненадващо, че е обсъждано и още едно име. Това на бившия бразилски национал Лукас Моура.

30-годишният латинос би искал да поиграе още в Европа, след като стана ясно, че изтичащият му през юни договор с „шпорите“ няма да бъде подновен. Амбициозният италиански клуб има желание да го привлече още през януари, но подобен входящ трансфер е по-вероятно да се случи едва през лятото.