Мохамед Салах възнамерява да напусне Ливърпул като свободен агент през идното трансферно лято и да подсили Барселона без пари. Новината излезе в английското издание на The Mirror, а египетският нападател на Ливърпул е споделил информацията на близки свои приятели.

Бъдещето на №11 е обект на сериозни спекулации през последните месеци, след като договорът на Салах с „червените“ изтича през лятото на 2023-а година. Последният път, когато преподписа с Ливърпул, датира от 2018-а година.

Салах е в брилянтна форма за мърсисайдци след трансфера му през 2017-а от Рома, а през миналия сезон закова 31 гола в 51 мача от всички надпревари. По информация на Liverpool Echo страните още преговарят, като клубът се е свързал директно с агента на футболиста.

Все пак Mirror пише, че Салах може да напусне „Анфийлд“ като свободен агент през идното лято и да подсили испанския Барселона. Медията твърди, че Мо Салах е разговарял със свои близки приятели и първоначално е искал да преподпише с Ливърпул, но е взел друго решение преди клубът от Англия да отправи последното такова, което не е задоволило футболиста и агента му.