Отборът на Манчестър Юнайтед може и да не приключил с трансферите за това лято. Във вторник „червените дяволи“ обявиха привличането на крилото Антони от Аякс за близо 100 милиона евро, а клубът е близо до трансфер и на вратаря Мартин Дубравка от Нюкасъл, който е гласен за резерва на Давид Де Хеа, а с неговото привличане се смяташе,  че се слага край на входящите трансфери на „Олд Трафорд“.

Сега обаче журналистът Руди Галети съобщава, че сагата с Френки Де Йонг продължава. Според него разговорите между Манчестър Юнайтед, Барселона и агентът на полузащитника продължават и следващите няколко часа ще бъда решаващи за ситуацията.

Нидерландецът бе една от основните цели на „червените дяволи“, като дори двата клуба се бяха разбрали за сумата по евентуалния трансфер, но самият Де Йонг отказа възможността да премине в Юнайтед, тъй като държи да остане на „Камп Ноу“. По-рано се появиха информации, че „каталунците“ са поставили ултиматум на халфа, че трябва или да намали заплатата си, или да напусне.

Каква ще бъде крайната развръзка ще стане ясно скоро, защото трансферният прозорец затваря този четвъртък вечерта.