Чилийският футболист Алексис Санчес може да си тръгне от Манчестър Юнайтед през лятото, след като Рома проявява сериозен интерес към него и възнамерява да го вземе под наем през следващия сезон. Шефовете на Манчестър Юнайтед имат желание да продадат Санчес, най-вече заради огромната му заплата от 500 000 паунда на седмица.

Санчес, който е бивш играч на Арсенал и Барселона, имаше проблеми с контузии през този сезон, където отново играе под наме, но в тима на Интер, като отбеляза само един гол в 15 мача във всички състезания. „Нерадзурите“ едва ли ще искат да удължат престоя му на „Сан Сиро“.

Рома обаче е готов да даде нов шанс на чилиеца и ще го върне в Серия А за още един сезон, твърди „Sky Sports“. Отношенията на Юнайтед с Рома са добри заради наема на друг футболист на „червените дяволи“ в италианската столица - Крис Смолинг.

„Вълците“ обмислят да откупят и Хенрих Мхитарян от Арсенал, като ще трябва да дадат около 22 милиона паунда. Мхитарян обаче е отворен за завръщане в Лондон заради новия старши треньор Микел Артета и затова от Рома са готови да се насочат към Санчес.