Ръководството на Рома се умори от шикалкавенето на своя централен защитник Костас Манолас и му постави ултиматум. Гръцкият национал трябва да реши или да приеме офертата на Зенит Санкт Петербург, или да остане на „Олимпико”.

Вече няколко дни 26-годишният футболист води преговори с руския гранд и вчера трябваше да се подложи на медицински тестове. Манолас обаче така и не се появи, а причината беше различия относно личните условия.

Зенит придума Рома за Манолас с цяла каца пари

От Рома се притесняват, че сделката ще пропадне напълно и за да избегнат удължаване периода на неяснота, поставиха ситуацията недвусмислено пред играча. Манолас трябва да реши иска ли да играе в Зенит, защото „джалоросите” не смятат да го продават в друг тим. Ако той не се съгласи, престоят му в Рим продължава, където ще взима доста по-малко пари, отколкото му предлагат руснаците.

Рома май спазари шампион на Холандия

Зенит и Рома постигнаха договорка за трансферна сума от порядъка на 30-35 милиона евро, като е възможно клубът от Санкт Петербург да вземе и друг футболист от „римските вълци” – става дума за халфа Леандро Паредес.