Рома е отхвърлил оферта от страна на Тотнъм за крилото Николо Дзаниоло, твърди Sky in Italy. Изданието не разкрива каква е била стойността на предложението, но се предполага, че „вълците“ са оценили италианския национал на около 40 милиона евро.

Sky Sports пише, че „шпорите“ са се отказали от интереса си към нападателя на Брайтън Леандро Тросар и сега се насочват към други опции, като клубът е подновил интереса си към Дзаниоло. Рома обаче е отхвърлил незадоволителна оферта на лондончани за 23-годишния футболист.

Gulliver/GettyImages
53 снимки

Тимът на Жозе Моуриньо е готов да продаде Дзаниоло през януари, като също е готова да сключи сделка за наем със задължение за откупуването му през лятото. Дзаниоло отбеляза само два гола в 19 мача във всички турнири този сезон. Арсенал, Нюкасъл, Уест Хем, Лестър и Борусия Дортмунд са другите отбори, спрягани за италианския национал.

Интересът на Тотнъм към италианския национал идва след информациите, че градският им съперник Арсенал е в напреднали преговори за привличането на Тросар.

Отборът на Антонио Конте все още не е закупил нито един нов този месец, но в тима продължават да се интересуват и от десния бек на Спортинг Лисабон Педро Поро.