Голямата цел на Манчестър Юнайтед – Джеймс Мадисън, ще остане в Лестър Сити и след края на януарския трансферен прозорец, потвърди мениджърът Брендън Роджърс.

Атакуващият халф на Лестър е обект на интерес от „червените дяволи”, като Оле Гунар Солскяер счита, че англичанинът е един от хората, който може да му помогне да възроди закъсали си отбор. Същевременно бордът на Юнайтед е готов да отпусне и необходимите средства Мадисън да заиграе на „Олд Трафорд”.

Въпреки това, Роджърс потвърди, че никой няма да напусне Лестър през януари. „Няма напрежение у нас, тъй като нямаме нуждата да продаваме. Джеймс е много талантлив футболист и ще остане и след януари при нас. Той е играч, с когото можем да си помогнем и да продължим доброто си представяне в следващите години. Искаме да го запазим още време при нас, като той и неговите агенти ще трябва да говорят с клуба – това ще отнеме време”, призна Роджърс.

Северноирландският специалист каза, че няма желание да се случва трансферна сага, каквато стана при трансфера на Хари Магуайър от Лестър в Манчестър Юнайтед през лятото. „Искаме само да добавяме играчи, ако можем. Разполагаме с много корав отбор, който е млад и може да се развиваме. Ще ни се да закупим футболисти, но ако не можем, то ще продължи с настоящия състав и ще се подсилваме през лятото”, каза Роджърс на въпрос за привличането на бившия му футболист от Ливърпул – Хари Уилсън.