Резервният вратар на Ливърпул Адриан Сан Мигел е вероятно да се върне в родината си след края на сезона, отивайки в бившия си отбор Реал Бетис. 33-годишният испанец се присъедини към „червените” със свободен трансфер, след като напусна Уест Хем Юнайтед през лятото.

Адриан трябваше набързо да започва работата си в Ливърпул, след като Алисон Бекер се контузи през първото полувреме на първата среща за мърсисайдци срещу Норич Сити. Той изигра досега осем мача във Висшата лига и бе с ключова роля за спечелването на Суперкупата на Европа срещу Челси.

Сега испанските медии пишат, че Реал Бетис планира да се подсили със стража през лятото. Там той ще се конкурира с бившия вратар на Евертън и Уигън Атлетик Жоел Роблес, който сега е избор №1 на вратата на „Бенито Виямарин”. Бетис вече взе през лятото юношеския вратар на Испания Дани Мартин, но стражът трудно се приспособява към новия си отбор след трансфера от Спортинг Хихон.

Адриан пък е юноша на „зелено-белите” и има 32 мача за отбора в Ла Лига, след което се мести в Англия, за да играе за Уест Хем през лятото на 2013-а година.