Реал Мадрид подготвя истинска революция на вратарския пост от следващия сезон, разкрива радио „Cadena SER“. Според информацията, „кралете“ със сигурност ще се разделят с Кейлор Навас и Кико Касия, които ще бъдат продадени.

Испанският гранд не крие своето желание да привлече някои от топ вратарите в Европа. В полезрението на „кралете“ попадат Давид де Хеа от Манчестър Юнайтед, Тибо Куртоа от Челси и Джанлуиджи Донарума от Милан.

Реал Мадрид ще иска първо да си осигури услугите на някой от тези топ вратари, а след това ще се спре на друг млад перспективен вратар, който ще има голямо бъдеще пред себе си и ще бъде склонен да продължи развитието си на „Сантиаго Бернабеу“, като през първите години ще бъде втори избор.

Реал Мадрид се провали в опита да привлече Кепа Арисабалага, който поднови договора си с Атлетик Билбао до 2025 година, а освобождаващата клауза в него нарасна на 80 милиона евро.

Зидан: Нямам нищо против Кепа

Арисабалага със сигурност отпада от вариантите за вратарския пост в „белия балет“, а испанският клуб ще търси друг талантлив вратар, който да вземе на „Сантиаго Бернабеу“. 

Тримата вратари, които все още са в списъка на Реал