Търпението на Манчестър Юнайтед отново нападателя Антони Марсиал изглежда, че се е изчерпало и той ще си тръгне след края на сезона, твърди The Sun.

Французинът се насочи право към тунела, след като бе заменен в 57-ата минута при победата с 1:0 срещу Борнемут в събота. Това беше още едно от разочароващите представяния от нападателя, който има само осем гола в 27 изяви този сезон. Ръководството на „Олд Трафорд“ вече е готово да го пусне, като това е съгласувано и с мениджъра Ерик тен Хаг. Откриващият гол на Марсиал при победата с 2:0 срещу Уулвърхемптън преди десет дни беше единственият му гол в последните десет мача. .

Gulliver/GettyImages
29 снимки

Марсиал беше само на 19, когато се присъедини към „червените дяволи“ от Монако за 60 милиона паунда през 2015-а година. Той направи добър първи сезон с общо 17 попадения, а през 2019/2020 година отбеляза рекордните си за клуба 23 гола. Но оттогава французинът е отбелязал само 16 гола за последните три сезона и постоянно страда от контузии.

През миналата кампания той беше даден под наем на Севиля, който с радост го изпрати обратно, след като отбеляза само веднъж в 12 мача.

Gulliver/GettyImages
35 снимки

Мениджърът на Юнайтед – Тен Хаг, постоянно го защитавашепрез тази кампания, дори твърдейки, че отборът е по-добър, когато той играе. След като обаче му остава само една година от договора му, а Юнайтед има отчаяна нужда от някой, който да помогне на Маркъс Рашфорд по отношение на головете, от „Олд Трафорд“ ще изслушват всякакви предложения за французина.

Основната трансферна цел на Юнайтед за лятото си остава голмайстор №1 на Тотнъм за всички времена Хари Кейн, за когото в клуба все още са уверени, че ще могат да сключат сделка за около 115 милиона евро.