Бъдещето на Бенжамен Павар в Байерн Мюнхен остава неясно, като различни клубове от цяла Европа държат под око френския национал, който има още две години до края на договора си с „баварцине“.

„L’Équipe“ съобщава, че Ювентус, Атлетико Мадрид, Челси и Манчестър Юнайтед следят световния шампион, въпреки че нито един от четирите клуба все още не е подал оферта.

Самият защитник също обмисля бъдещето си на „Алианц Арена“, след като наскоро претърпя тежък период и по-специално поради COVID-19, който го държеше далеч от семейството му, което повлия на душевното му състояние и представянето му.

Павар също иска да бъде в клуб, където може да бъде твърд титуляр като централен защитник, тъй като прекара по-голямата част от трите си години с германския шампион, играейки по десния фланг. Освен това преди дни Байерн привлече Матайс де Лихт от Ювентус, а това може да редуцира още повече игровото време на французина.

„Баварците“ обаче искат да задържи бившия играч на Лил и Щутгарт. Президентът на Байерн Оливер Кан наскоро сподели, че клубът няма желание да се разделя с Павар, докато преговорите за удължаването на договора му се очаква да започнат след края на лятото. Въпреки това окончателното решение за трансфер на защитника ще зависи от самия него.