Реал Мадрид проявява интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Диого Далот. Португалецът наскоро удължи договора си с "червените дяволи" с 12 месеца, след като от клуба активираха тази опция. Въпреки това от "Сантиаго Бернабеу" сериозно обмислят да изпратят оферта за него през лятото, твърди "АС".

Далот бе твърт титуляр в схемата на Ерик тен Хаг в началото на сезона, но контузия го извади от игра за известно време и това позволи на Аарън Уан-Бисака да го извести от стартовата единайсеторка. 23-годишният португалец все още си остава важен играч за "червените дяволи", но може би ще получава по-малко шансове в оставащите мачове до края на сезона. Освен това все по-често се говори, че Тен Хаг иска нов играч за дясната зона на отбраната, което говори, че някой измежду португалеца и англичанина ще трябва да бъде продаден.

Така Реал Мадрид ще опита да се възползва от ситуацията и да привлече Далот в редиците си. От Юнайтед обаче със сигурност няма да го изпуснат лесно, като се очаква да поискат около 50 милиона евро за правата му, след като платиха за него 22 милиона евро на Порто през 2018 година.