„Адриен Рабио” стана нарицателно за латинамериканска сага, а както повелява сценариите на тези сериали, то сега ситуацията около халфа на Пари Сен Жермен може да се завърти на 180 градуса. 23-годишният французин бе дълго време в орбитата на Барселона, но сега изневиделица може да премине в Реал Мадрид през идния сезон, предава As.

Именно каталунците бяха считани за фаворит №1 за подписа на футболиста, като през почти целия настоящ сезон се твърди, че кариерата на полузащитника ще продължи на "Камп Ноу", но пресата на Иберийския полуостров твърди точно обратното, що се отнася до трансфер в Испания.

Младият полузащитник ще напусне френския тим със сигурност, след като изпадна в немилост от настоящия треньорски щаб. Рабио няма мач за парижани от януари, след като не иска да поднови договора си, който изтича в края на сезона, а това е причината и много клубове да имат апетити към него.

Лично наставникът на „лос бланкос” Зинедин Зидан е предявил желание пред президента на тима – Флорентино Перес, клубът да се активизира и да привлече играча.

През изминалата сряда пък Рабио проведе 45-минутна среща с представители на ПСЖ, като там стана ясно, че пътищата на двете страни ще се разделят официално през юли.