Реал Мадрид е снел изцяло интереса си към закупуването на най-скъпия футболист в света – Неймар, за да вложи всичките си усилия в докарването на съотборника му от Пари Сен Жермен Килиан Мбапе.

Бразилската суперзвезда е считан, че със сигурност ще напусне през лятото „Парк де Пренс” две години след регистрирането на 222-милионния трансфер от Барселона. Освен Реал, то именно и каталунците са считани за фаворит за подписа на Ней, а испанският AS потвърди, че „лос бланкос” са насочили цялото си внимание към закупуването на Мбапе.

Във вторник се появи информация от испанските медии, че Килиан Мбапе е заявил молба за трансфер пред борда на френския шампион.

20-годишният футболист финишира като голмайстор на френската Лига 1 през изминалия сезон. Същевременно бе и избран за „играча на сезона”, а също така разкри през последния месец, че е възможно да смени „проекта”.

Очаква се трансферното лято за Зинедин Зидан да бъде с изключителна заетост, след като вече мадридчани закупиха Едер Милитао, Родриго Гоеш и Лука Йович.

Неймар

източник: БГНЕС