Испанският гранд Реал Мадрид ще е принуден да се раздели с голяма част от своите футболисти в предстоящия трансферен прозорец. Информацията огласи изданието AS, след като се позова на факта, че от 1-и юли „белия балет” със Зинедин Зидан начело ще има в набора си цели 37 футболисти.

52 снимки

26 от тях са част от актуалния отбор на „лос меренгес”, докато други 11 ще се завърнат на „Сантиаго Бернабеу” под наем. През новата кампания те ще трябва да бъдат сведени до 25 човека, каквито са правилата на Испанската футболна федерация.

Реал Мадрид иска обезателно да си върне Ашраф Хакими и Мартин Йодегор, след като двамата се представят страхотно в отборите си, а Серхи Регийон също ще заиграе в родния си клуб. Медията твърди, че Такефуса Кубо и Оскар Родригес е твърде вероятно да продължат кариерите си отново под наем. От първия отбор обаче Реал може да се раздели с играчите – Гарет Бейл, Лука Йович и Хамес Родригес. И към тримата има голям интерес, докато Лука Модрич и Лукас Васкес са с договори до 2021-а година и техният престой в испанската столица също изглежда несигурен.