Експрезидентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон сподели, че клубът е отхвърлил оферта на стойност цели 90 милиона паунда от отбор от Острова за нежелния Гарет Бейл в края на миналогодишното трансферно лято.

Уелсецът продължава да не попада по никакъв начин в плановете на треньора на "белите" Зинедин Зидан, след като не изигра нито един мач в края на сезона за клуба и на няколко пъти показва с поведението си, че не желае да играе за "белия балет". 

Самият Калдерон добавя, че двете страни са могли да се разделят още в края на лято 2019, но френският специалист се е надявал, че крилото ще има по-ключова роля в сезона на "кралете". 

"Знам, че в последния ден на миналогодишния трансферен прозорец имаше оферта от 90 милиона паунда от клуб от Висшата лига за Бейл. В Реал се смяташе, че Бейл ще е важен играч през сезона", започна бившият президент. 

"Не ми е позволено да казвам името на клуба, въпреки че го знам. Мадрид имаха разногласия, защото хора в клуба смятаха, че той ще има роля в стартовата 11-торка през сезона", завърши разкритията си Калдерон.