Реал Мадрид едва ли ще привлече вратаря на Челси - Кепа Арисабалага, за постоянно през лятото, когато договорът му за едногодишен наем изтече, твърди Evening ​​Standard. Изданието пише, че испанският вицешампион не е останал впечатлен от цялостното представяне на стража, откакто пристигна на „Сантиаго Бернабеу“ през лятото, като той направи още грешки при победата на полуфинала за Суперкупата на Испания над АтлетикоМадрид в сряда с 5:3.

Съобщава се още, че старши треньорът на Реал - Карло Анчелоти, е обявил, че обмисля да използва украинския вратар Андрий Лунин вместо Кепа. Смята се, че Арисабалага иска да остане в Мадрид, като Челси има желание да го продаде, след като „сините“ платиха рекордните за вратар 71 милиона паунда през 2018-а година, за да привлекат от Атлетик Билбао.

Gulliver/GettyImages
23 снимки

На Кепа ще му остава само една година от договора му с Челси през лятото, което ще попречи на надеждите им да спечелят по-сериозна сума от него.

В същото време, тимът от „Стамфорд Бридж“ се стреми да привлече ляв бек, централен защитник и нападател през следващите два трансферни прозореца, като новината за Кепа може да повлияе негативно на техния бюджет.