От Реал Мадрид са отрекли да са поставили краен срок, до който Килиан Мбапе трябва да реши дали да се присъедини към испанския вицешампион, твърди L’Équipe, позовавайки се на свои източници.

В края на миналата година The Athletic обяви, че, за да се избегне повторение на сагата през 2022-а година, след която в крайна сметка Мбапе реши да поднови договора си с Пари Сен Жермен, офертата на Реал Мадрид за капитана на Франция ще има краен срок. Изданието съобщи, че Мбапе трябва да отговори до 15 януари.

Тази дата обаче вече изтече, а обкръжението на Мбапе е отрекло да има споразумение с Реал Мадрид и също така потвърждава, че тяхното решение няма да бъде взето прибързано.

„Няма споразумение относно бъдещето на Килиан, както няма и разговори по тази тема. Във всеки случай никой не може да влияе на мислите или решението на Килиан“, са казали близките до Мбапе пред RMC Sport.

Реал Мадрид също са опровергали информацията да са поставяли краен срок на нападателя. Въпреки това „Лос бланкос“ са посочили, че биха искали бъдещето на Мбапе да бъде решено скоро.

Това обаче може да е последният шанс за Мбапе да се присъедини към Реал Мадрид. Това ще бъде последният път, когато отборът от Ла Лига ще се опита да подпише с капитана на Франция, след като преди това се провали през лятото на 2022-а година.