Испанският вицешампион Реал Мадрид следи отблизо няколко играчи, чиито договори изтичат през следващото лято, включително Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Планът на „кралете“ се върти около очакването, че тези играчи няма да подновят своите договори с настоящите си клубове, след което да се съгласят да изберат да преминат на „Сантиаго Бернабеу“.

В случая с Погба, в Реал вече знаят, че най-големият му съперник ще бъде Пари Сен Жермен.

В сряда британският вестник „Daily Star“ съобщи, че Погба е решил, че няма да поднови договора си с Юнайтед и, че през юли 2022 година ще подпише с Реал Мадрид. Междувременно, според „Sky Sports“, ПСЖ вече е решил, че следващото лято ще се насочи към двама играчи, които няма да подновят договорите си - Погба и Кристиано Роналдо.

Освен, че ще подсили халфовата линия на ПСЖ, полузащитникът ще даде повече френска идентичност на проекта, който от началото му се гледа с подозрение в останалата част на Франция.

Ако Погба прекрати договора си в Юнайтед, той ще има свободата да направи избор и основното му намерение е да отиде в Реал Мадрид. Въпросът за заплатата му също ще бъде решаващ и това е частта, в която ПСЖ може да има предимство.