Ръководството на Реал Мадрид е готово да изслуша оферти за половин дузина играчи от настоящия състав през лятото, твърди "Марка". Разбира се, става дума за футболисти, които не са със статут на титуляри и клубът може да си позволи да остане и без тях.

Всички имат договори с "лос бланкос", но на четирима от тях контрактите са само за още една година, което е още една причина да бъдат продадени сега, за да не си тръгнат като свободни агенти следващото лято.

Въпросните футболисти са Лука Йович, Мариано Диас, Хесус Вайехо, Андрий Лунин, Дани Себайос и Марко Асенсио. Ръководството на "лос меренгес" ще ги пусне на пазара, но това не означава, че ще е готов да се раздели евтино с тях. Всеки от тях ще бъде продаден, само ако на "Сантяго Бернабеу" пристигне достатъчно добра оферта, която да удовлетворява клуба.

Най-голям шанс да остане има за вратаря Лунин, който може да бъде задържан за конкуренция на Тибо Куртоа. Има обаче възможност и да бъде даден под наем в друг отбор, където да понатрупа повече опит и игрови минути.