Испанският шампион Реал Мадрид не крие интереса си към звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, тъй като „лос бланкос“ се стремят да дадат началото на новия „Галактикос“. Въпреки това, тъй като в момента „лос бланкос“ обновява стадиона си „Сантиаго Бернабеу“ и пандемията от коронавирус се отрази на финансите им.

В резултат на това от Реал може да бъдат принудени да добавят свой играч към офертата си за французина, за да убедят ПСЖ да пуснат Мбапе. Според „ABC“, спортният директор на парижани Леонардо е готов да приеме подобно предложение. Изданието пише, че от Реал са готови да дадат 165 милиона евро плюс Винисиус Жуниор.

Смята се, че ПСЖ са поставили цена от 225 милиона на световния шампион, но от Реал Мадрид изглежда са намерили начин, с който да намалят цената му и така да спестят около 60 милиона евро.

Преди няколко дни италианският журналист Фабрицио Романо заяви в рубриката си за „Benchwarmers“, че приоритетът на Мбапе е да завърши сезона и чак след това да преговаря с ПСЖ за бъдещето си.