Испанският шампион Реал Мадрид планира да привлече нападателя на Ювентус Пауло Дибала, като за целта е готов да се раздели не с един, а с цели двама от своите играчи. Според информациите в Италия „белите“ са готови да дадат Винисиус Жуниор и Иско в размяна на аржентинския нападател.

В момента Дибала и ръководството на Ювентус водят преговори за удължаването на неговия договор, който в момента изтича през 2022 година. Мадридчани обаче вярват, че могат да привлекат 26-годишния Дибала на „Сантиаго Бернабеу“ с обещание за гарантирана главна роля в тима на Зинедин Зидан, като по този начин ще го изкарат от сянката на бившия нападател на тима Кристиано Роналдо.

Зидан пък е готов да се раздели с някои от играчите, които ще включи в офертата за аржентинеца. Един от тях е Винисиус, който продължава да редува добри със слаби мачове. Преди няклоко дни пък неговият съотборник Карим Бензема бе уловен да критикува бразилеца.

Другият, който се счита като излишък в тима на „белите“ е Иско, който наскоро изрази недоволството си от наставника Зидан, че не го пуска често в игра и няма да е изненада, ако бъде продаден. Треньорът на Юве Андреа Пирло се смята, че е почитател на испанския полузащитник.

Реал обаче не е единственият, който се интересува от Дибала, като английските Манчестър Юнайтед и Челси също следят ситуацията с 26-годишншя нападател.