Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо беше заснет е да напуска „Олд Трафорд“ преди края на контролната среща с Райо Валекано (1:1). Медиите в Англия пишат, че португалецът е напуснал стадиона десет минути преди последния съдийски сигнал.

37-годишният нападател изигра първия си мач от предсезонната подготовка, след като си взе продължителен отпуск, докато се опитваше да напусне клуба. Но той не успя да впечатли, след като изпусна чудесен шанс за попадение през първото полувреме, а на почивката беше смесен.

Той дори беше видян да вдига рамене към новия мениджър Ерик тен Хаг по време на паузата за вода, докато нидерландецът излагаше тактическия си план на своя отбор. Впоследствие Роналдо беше сменен на полувремето.

Явно настроението му не се е подобрило, тъй като този, който го замени - Амад Диало, вкара само две минути след като влезе от пейката. Испанците успяха да изравнят резултата чрез Алваро Гарсия.

Но Роналдо не знаеше крайния резултат, докато напускаше стадиона. Не е известно дали е получил разрешение за това си действие.

Иначе Роналдо вече е информирал ръковдстното на „червените дяволи“ за желанието си да напусне клуба в търсене на отбор от Шампионската лига.