Полузащитникът Том Клевърли съвсем скоро официално ще стане собственост на Уотфорд. Англичанинът бе преотстъпен на „Викъридж Роуд” през последните 6 месеца, а в понеделник се очаква „стършелите” да приключат и последните детайли по привличането на играча с постоянен трансфер.

Уотфорд се подсили с юноша на Манчестър Юнайтед

27-годишният бивш футболист на Манчестър Юнайтед не успя да впечатли във времето си на „Гудисън Парк”. В Уотфорд нещата потръгнаха за него, като той изигра 17 мача през втората половина от сезон 2016/2017.

„Уотфорд и няколко други отбора бяха заинтересовани, но аз самият мислех единствено за Уотфорд и се радвам, че нещата най-сетне се случиха”, сподели Клевърли пред сайта на Евертън. „Наслаждавам се на „Викърдиж Роуд” и се надявам да продължа по същия начин.”

„За съжаление нещата не се получиха, както ми се искаше, в Евертън и не мисля, че хората тук видяха най-доброто от мен. Все пак желая всичко най-добро занапред и винаги ще следя как се справя отбора. Дано подобрението в Евертън да продължи”, допълни футболистът.