Кристиан Пулишич се е разбрал с Милан за дългосрочен договор, твърди американското изданеи “ИСПН”. 24-годишното крило от доста време е свързван с трансфер при “росонерите”, но преговорите между двата тима продължават, тъй като не може да бъде постигнато съгласие за цената.

Американецът пристигна в Челси през лятото на 2019-а година с трансфер на стойност 60 милиона евро от Борусия Дортмунд и много големи надежди за представянето си. Той така и не успя да оправдае високите очаквания към себе си, често страдаше от контузии и в нито един момент не успя да се утвърди за по-дълъг период от време в титулярния състав на “сините”. 

В момента Пулишич е оценяван на около 25 милиона евро, като лондончани искат горе-долу тази сума за играча. От Милан обаче настояват, че не са готови да платят повече от 20 милиона, макар че разговорите текат от седмици. Американецът има още само година от своя договор със “сините”. Двата тима вече осъществиха един трансфер през това лято, след като Рубен Лофтъс-Чийк премина на “Сан Сиро” срещу твърда сума от 16 милиона евро плюс бонуси.