Отборът на Пари Сен Жермен може да се насочи към нападателя на Челси Ромелу Лукаку през лятото, твърди френското издание „But!“. Изданието пише, че белгиецът е гласен за заместник на Килиан Мбапе, чийто договор изтича и може да си тръгне като свободен агент. В последно време обаче се появиха информации, че световният шампион може да и да преподпише с парижани.

Лукаку напоследък е резерва, а мениджърът Томас Тухел, който предпочита да залага на Кай Хавертц на върха на атаката. Белгиецът не е особено щастлив на „Стамфорд Бридж“ и е готов да смени обстановката, а ПСЖ е вариант, който го устройва.

Спортният директор на парижани Леонардо вече се е свързал с агента на Лукаку Мино Райола, за да започнат първоначални разговори за осъществяването на подобен трансфер. За момента те са били доста позитивни.

Друга опция пред Лукаку е да се завърне в бившия си клуб Интер. Футболистът не крие, че е готов отново да играе за „нерадзурите“, но пък той не се раздели с клуба по най-добрия начин и феновете на тима още са му гневни за преминаването му в Челси през миналото лято.