Френският вицешампион Пари Сен Жермен е добавил крилото на Уулвърхемптън Педро Нето към списъка си с цели през лятото, твърди „Daily Mail“. Португалският национал, който наскоро направи първия си старт от почти година, след като получи фрактура на коляното миналия април, наскоро подписа удължаване на договора до 2027 година с „вълците“.

Въпреки това парижани са на пазара за ново крило на фона на очакваното напускане на Килиан Мбапе през лятото в посока Реал Мадрид.

Смята се, че френският клуб се интересува още от звездата на Лийдс Юнайтед Рафиня, крилото на Барселона Усман Дембеле и от нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд.

22-гоздишният Нето струваше на Уулвс 16 милиона паунда през 2019 година, а от клуба възнаградиха упоритата му работа с ново двугодишно удължаване на договора п-рано този месец, което го свързва с клуба от „Молиню“ до 2027 година.

ПСЖ се опита да подпише с Дембеле в последния ден от януарския трансферен прозорец, но не успяха да сключат сделка с Барселона. Евентуален трансфер на Рафиня пък ще зависи от цената и от това дали „каталунците“ няма да се насочат към бразилеца, каквито информации има в последните дни.

Маркъс Рашфорд също остава в списъка, но това вероятно ще бъде само, ако треньорът Маурисио Почетино остане на „Парк де Пренс“.