Пари Сен Жермен е задействал план за контраудар по Реал Мадрид при положение, че Килиан Мбапе се озове на „Сантиаго Бернабеу“. Както е известно, френският национал отказва да подпише нов договор с парижани от следващото лято може да отиде на „Бернабеу“ като свободен агент.

Президентът на ПСЖ – Насер Ал-Хелаифи обаче е твърде решен да търси евентуално отмъщение и е изготвил списък с 5 имена от Реал Мадрид, които а компенсират евентуалния удар с напускането на Мбапе. Начело на списъка е звездата на Реал Винисиус Жуниор, а сред него се нареждат Родриго, Орелиен Чуамени, Едуардо Камавинга и Федерико Варверде, пише OK Diario.

Разбира се, най-големият проблем за ПСЖ са клаузите за откупуване. Винисиус подписа наскоро нов договор с Реал, като клаузата му за напускане е 900 милиона евро. Далеч по-възможни са евентуалните трансфери на Камавинга и Чуамени, които са френски национални и може да бъдат убедени да отидат на „Парк де Пренс“ за по-малки суми.

ПСЖ също така усилено ще търси халфове, след като продаде Марко Верати на Ал Араби и Чуамени, Камавинга и Валверде са възможни опции.

Най-реалистичната цел за парижани е Родриго, който не се ползва със звездния статут на Винисиус и Белингам и е склонен да напусне при изгодна оферта.