15-годишната кариера на Серхио Рамос в Реал Мадрид е на път да приключи в края на сезона. Договорът на 34-годишния защитник изтича през лятото, което означава, че той може води преговори с други клубове от 1 януари 2021 година.

Според испанската радиостанция „Onda Cero“ Рамос обмисля възможностите си, като е получил няколко оферти от цяла Европа. Според информацията е имало контакт с клубове в Италия и Англия, както и конкретно предложение от френския шампион Пари Сен Жермен.

Заради пандемията от коронавирус, от Реал искат да намалят заплатата на своя капитан, което е още една предпоставка за Рамос да напусне. Смята се още, че му е било предложено и удължаване на контракта му само с допълнителни 12 месеца.

За разлика от това, в ПСЖ са готови да му предоставят тригодишен договор, което може да изкуши Рамос да поеме към френската столица.

Английските Манчестър Юнайтед и Арсенал също се споменава, че имат интерес към испанскя национал, който има 18 трофея по време на престоя си в испанската столица.