Във френския вицешампион Пари Сен Жермен са наясно, че са изправени пред огромно предизвикателство да задържат звездата си Килиан Мбапе на фона на сериозния интерес от страна на Реал Мадрид и вече планират живота си без световния шампион.

Спортният директор Леонардо и останалата част от екипа му са наясно, че напускането на Мбапе е все по-възможно да се превърне в реалност, което ги кара да съставят списък с евентуалните му заместници.

Голмайсторът на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд е първото име в този списък, като норвежкият нападател вероятно ще напусне „жълто-черните“ това лято. 21-годишният Халанд е един от най-исканите играчи в Европа и гарантирано ще бъде успешна покупка, където и да отиде.

Според „L'Equipe“ вече са се провели разговори между агента на Халанд Мино Райола и Леонардо, а операцията ще струва на ПСЖ между 75 и 90 милиона евро.

Освен Хааланд, Пол Погба от Манчестър Юнайтед и Лукас Пакета от Олимпик Лион са още в списъка на Леонардо.

Погба може са бъде свободен агент през лятото, тъй като договорът му с „червените дяволи“ изтича след края на сезона и засега няма индикации, че ще бъде подновен. Макар да не е директен заместник на Мбапе, французинът ще добави още класа към халфовата линия на тима.

Пакета пък е личен фаворит на Леонардо, но се твърди, че ПСЖ ще трябва да извади около 80 милиона евро за правата на бразилеца.