Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд може да замени Килиан Мбапе в Пари Сен Жермен през летния трансферен прозорец. Английският национал беше в радара на френския шампион още преди две години, като дори се водиха преговори за неговата продажба, макар че много хора смятат, че той ги е използвал като причина за това да подпише нов дългосрочен договор с „червените дяволи“ миналото лято.

Сега обаче Мбапе се очаква да напусне след края на сезона в посока Реал Мадрид и на „Парк де Пренс“ отново разглеждат възможността да привлекат Рашфорд като негов заместник. Сред другите спрягани имена са още Рафаел Леао от Милан и Бенямин Шешко от РБ Лайпциг.

Снимки: Gulliver/GettyImages
18 снимки

Рашфорд не е в най-добрата си форма този сезон и може би не е най-лошият момент Юнайтед да спечели пари от продажбата му, въпреки че остава да видим дали ПСЖ наистина ще го искат сега, предвид спада му във формата.

„Маркъс Рашфорд също е цел на ПСЖ. Клубът имаше голямо желание да го вземе още преди той да удължи договора си на „Олд Трафорд“, сподели журналистът на CBS Sports Бен Джейкъбс пред CaughtOffside.

„Рашфорд все още е отдаден на Манчестър Юнайтед, но не може да се изключи негов трансфер през лятото в ПСЖ. Въпреки това, Рашфорд първо трябва да потвърди, че е променил позицията си относно евентуално напускане. В противен случай ПСЖ не иска да губи време в безмислени опити да го привлече“, допълни Джейкъбс.