Отборите на Олимпик Лион и Пари Сен Жермен са готови да предложат на нападателя Антони Марсиал път за бягство от Манчестър Юнайтед. Французинът търси начин да сложи край на разочароващия си престой на „Олд Трафорд“ и вече е обявил пред ръководството на клуба, че иска да напусне през януарския трансферен прозорец.

„RMC Sport“ твърди, че Лион се интересува от френския национал да го вземе под наем, докато в ПСЖ са го идентифицирали като потенциален заместник на Килиан Мбапе, който е в последните няколко месеца от договора си и очакванията са да напусне през лятото за Реал Мадрид.

Нападателят не е доволен от полученото игрово време от началото на сезона и не очаква ситуацията да се промени след идването на временния мениджър Ралф Рангник. 26-годишният Марсиал има само два старта във Висшата лига и общо е изиграл 67 минути в Шампионската лига, като единственият му старт в надпреварата беше при победата им като гост срещу Виляреал.

Наскоро агентът на Марсиал Филип Ламболи, заяви, че нападателят иска да напусне през януари.

„Антони желае да напусне клуба през януари. Той просто трябва да играе. Той не иска да остане през януари и скоро ще говоря с клуба“, каза Ламболи пред „Sky Sprorts“.

Барселона и Ювентус също следят ситуацията с бившата звезда на Монако.