След една седмица Барселона ще посрещне Пари Сен Жермен на „Камп Ноу“ в първи 1/8-финален двубой от Шампионската лига. Това ще бъде сблъсък на титани, като надхитрянето между двата отбора вече е започнало.

Парижани използват факта, че Лионел Меси тепърва ще решава бъдещето си. „Sport съобщава, че непрестанните коментари на играчи на ПСЖ, че ще се радват да видят аржентинеца в клуба, се опитват да дестабилизират тима на "каталунците" преди големия сблъсък.

Във вчерашния ден „France Football“ излезе с публикация, на чието чело бе Меси с екип на ПСЖ. Това, според много хора, бе взето за провокация, която има за цел да засегне „каталунците“ и потенциално да ги накара да се съмняват в лоялността на Меси.

Наскоро редица футболисти на парижани, сред които Леандро Паредес и Анхел Ди Мария, споделиха, че имат желание да играят редом до Меси, а треньорът на Барса Роналд Куман осъди остро тези коментари.

Самият Меси изглежда спокоен и събран, какъвто е предимно. Той все още не е решил къде ще продължи кариерата си, но идеята е да остане в Барселона до края на сезона и да даде всичко от себе си, остава на първо място за него.

Двубоят между Барса и ПСЖ ще се проведе на 16 февруари на „Камп Ноу“.