Френският шампион Пари Сен Жермен е готов да се раздели с една от звездите си - Неймар това лято. Бразилецът е част от едно от най-смъртоносното трио в световния футбол, заедно с Килиан Мбапе и Лионел Меси.

Парижани спечелиха Лига 1 миналия сезон, което не е изненадващо, но въпреки това ПСЖ няма успех в Шампионската лига, след като похарчи значителни суми пари.

Една голяма промяна сега може да бъде продажбата на бразилското крило Неймар. Според журналиста Бен Джейкъбс, ПСЖ ще позволи на Неймар да напусне това лято, ако успеят да намерят купувач за него.

Последната част от това изречение несъмнено е най-трудната задача, пред която ПСЖ ще се изправи, намирайки някой, който да купи 30-годишния играч. Няма съмнение в таланта му, но поради възрастта и високата му заплата, не много клубове ще могат да закупят бившия играч на Барселона.

Наскоро се смяташе, че тимът на Челси има интерес към Неймар. Новият треньор на тима Кристоф Галтие заяви, че иска да задържи бразилеца, но също така призна, че решението не е само в неговите ръце.