Ръководството на Пари Сен Жермен изпрати оферта на стойност 40 милиона евро до Ювентус за централния защитник Матия Калдара. На този етап предложението е отхвърлено, но това може би е само началото на битката за талантливия италианец.

Според „Калчомеркато” Юве няма никакво намерение да изслушва каквито и да е предложения за 24-годишния футболист, който игра под наем в Аталанта през този сезон. Бранителят очевидно е основна фигура в дългосрочните планове на „старата госпожа”.

Калдара реално бе трансфериран в Ювентус през януари миналата година, като ще се присъедини към отбора през лятото на 2018 година. В последните почти 18 месеца юношата на „бергамаските” игра като преотстъпен в родния си тим.

ПСЖ със сигурност ще търси нов централен бранител през лятото, за да усили конкуренцията на този пост.

Преди време французите направиха истински удар, като отмъкнаха Марко Верати под носа на всички италиански грандове точно когато италианският национал бе спечелил промоция за Серия А с Пескара. Така един от най-важните играчи за "скуадра адзура" все още няма нито един мач в калчото дотук в кариерата си.