Президентът на Тотнъм - Даниел Леви, е бесен на шефовете на Байерн Мюнхен. Причината е, че баварците преговаряли зад гърба му с Хари Кейн, без да са получили разрешение от "шпорите", твърди "Билд".
 
Според информациите, от "Алианц Арена" са се свързали с Кейн и дори вече са договорили условията, при които той ще подпише с Байерн. В разговорите с нападателя дейно участие е взел и треньорът Томас Тухел.
 
Леви обаче никак не е доволен от случващото се, тъй като двата клуба все още са далеч от договорка за цената на играча. Пред свои близки той е заявил, че ще накара Байерн "да кърви".
 
Тотнъм вече отхвърли първото предложение на баварците за Кейн на стойност 70 милиона евро. Твърди се, че "шпорите" смятат да отхвърят и следващата оферта, която се очаква да е за 100 милиона, независимо, че досега бяха поставили именно тази цена на голмайстора си.
 
Леви дори може окончателно да блокира преговорите, тъй като е ядосан и на Кейн, че е говорил с германците. Още повече, че ако поиска по-голяма сума, Байерн едва ли ще се съгласи да я плати за футболист, който набижава 30 години и догодина става свободен агент.