Президентът на Лион Жан-Мишел Олас потвърди, че няма да позволи на нито един свой футболист да продължи кариерата си след Лион във френската Лига 1. „Хлапетата” регистрираха две поражения в последните си три мача, като отборът загуби второто си място в Лига 1, за сметка на Лил. Формата на отборът продиктува спекулации, че големите звезди на клуба ще напуснат клуба през лятото.

Холандската звезда на тима Мемфис Депай е едно от „най-горещите” имена на „Групама Стейдиъм”, спрягани за трансфер. Той е споделил пред Олас, че иска да напусне Лион, продължавайки кариерата си в голям отбор, а Челси е свързван с него. Ола обаче потвърди, че отборът му няма да прави много изходящи сделки през лятото.

След загубата в неделя от Монако, Олас написа в Twitter: „Този мач ни показа какъв път трябва да извървим, за да постигнем целите си. Някои играчи бяха далеч от доброто си ниво. Тези, които мислят, че могат да направят голям трансфер през лятото се лъжат. Трябва да говорят по-малко и да се раздават за отбора”, довери Олас.

Танги Ндомбеле, Хусем Ауар и Набил Фекир са част от играчите, които са свързвани с изходящ трансфер от Лион.