Президентът на Реал Мадрид - Флорентино Перес, винаги търси начин да привлече най-добрите играчи в света на „Сантиго Бернабеу“, тъй като доминация на клуба в Европа да продължи. След като направи страхотен минал сезон, сега Реал изпитва някои затруднения. Въпреки че вече са спечелили два трофея, те са на 11 точки зад Барселона в надпреварата за титлата в Ла Лига, въпреки че имат и мач по-малко.

Въпреки че е малко вероятно да имат много нови през идното лято, а радио Cadena SER съобщава, че „белите“ подготвят трансфер на крилото на Наполи Хвича Кварацхелия. Грузинският национал е истинска сензация, откакто се премести от родината си миналото лято, след като има 11 гола и 14 асистенции в 23 мача в първия си сезон в една от Топ 5 първенствата на Стария континент.

В Реал Мадрид са наясно с неговия талант и е възможен трансфер през следващите няколко години, въпреки че Наполи със сигурност няма да има желание да се раздели толкова лесно с една от звездите си.

Агентът на Кварацхелия - Иван Джугели, обаче призна, че чуждестранни клубове проявяват интерес към неговия клиент. Това той направи именно след информацията от по-горе.

„Само аз представям Квара. Той поддържа връзка единствено с мен и баща си. Няма трети страни, както пишат в Испания. Предвид казаното, да, има голям интерес от други клубове. Квара обаче мисли само за спечелването на Скудетото и мачовете на Наполи в Шампионската лига. Той обича Неапол и иска да донесе радост на жителите на града. На него му харесва да бъде тук и ми каза, че в Италия се вижда като футболист само в Наполи. Той никога няма да играе за друг италиански клуб. Живее в Неапол така, както в своята родина. Що се отнася до удължаването на договора, засега не сме получавали оферти. Аз обаче имам добри взаимоотношения с ръководството на Наполи и ако има нещо ново, ще го разберете“, коментира Джугели пред CN24.