Халфът на Интер Кристиан Ериксен е свързан със завръщане във Висшата лига и изглежда лондонски клуб има интерес към него. Според „Eurosport“, Уест Хем Юнайтед желае да привлече бившия полузащитник на Тотнъм и може да предложи оферта още през януари.

28-годишният атакуващ полузащитник не успя да се утвърди като ключов играч в Интер и италианският гранд е готов да се раздели с него. Ериксен подписа с „нерадзурите“ през този януари, но така и не успя да спечели титулярно място под ръководството на Антонио Конте. Халфът започна само три мача от първенството и един в Шампионската лига през този сезон, като няма гол и асистенция на сметката си.

Очевидно е, че Кристиан Ериксен се бори да се адаптира към Серия А и завръщането във Висшата лига може да е най-добрият вариант за него. Смята се, че „чуковете“ имат реален интерес към него, но ще имат един  проблем, ако се стигне до сделка. 

Уест Хем използва най-често формацията 5-4-1 този сезон и Ериксен ще се бори да се впише в тази система. Полузащитникът на Интер играе като номер десет и Мойс ще трябва да промени системата си, за да може да пасне на 28-годишния футболист.