Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е решил, че иска да се върне в Ювентус това лято. Световният шампион става свободен агент през юни, когато изтича договорът му, а преговорите за нов такъв в момента са спрени.

Очаква се наставникът на Аякс Ерик тен Хаг да бъде следващият постоянен мениджър на „червените дяволи“ и се смята, че в клуба искат първо да финализират назначаването му преди да решат дали да предложат нов контракт на 29-годишния Погба.

Въпреки това Пари Сен Жермен има желание да върне звездата във Франция, като наскоро се появиха информации, че парижани вече са му предложили договор.

Gulliver/GettyImages
26 снимки

TuttoSport обаче разкрива, че Погба вече е решил къде ще продължи кариерата си. Изданието съобщава, че полузащитникът предпочита да се върне в Торино и сега чака обаждане от Ювентус. Той иска да се върне в клуба, за който игра в периода 2012 – 2016 година.

Погба печели Серия А във всеки сезон, в който беше там, както и два пъти Купата и Суперкупата на Италия. Все още обаче не е получил конкретна оферта от тях, въпреки интереса от тяпна страна.

Погба се радва на отлични отношения с треньора на Ювентус Масимилиано Алегри, както и с шефовете Павел Недвед и Андреа Аниели, което може да спомогне за неговото завръщане на „Алианц Стейдиъм“.