Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба все още не е решил къде ще продължи кариерата си през следващото лято. „AS“ твърди, че той още не е взел окончателно решение за бъдещето си и няма да го стори преди месец април догодина.

Както е известно, договорът на французина изтича през юни 2022 година и шефовете на „Олд Трафорд“ искат халфа да даде категоричен отговор дали ще остане в клуба или ще напусне до края на календарната година. Явно обаче това няма да се случи и те ще трябва да почакат и да се съобразят с изискванията на световния шампион.

Ситуация около Погба е следена от повечето европейски грандове, сред които Реал Мадрид, Барселона, Пари Сен Жермен и Ювентус.

Според информацията агентът на халфа Мино Райола е заявил пред шефовете на Юнайтед, че няма да дискутира бъдещето на клиента си преди месец април. Това поне означава, че той няма да подпише предварителен договор с друг клуб през януари, каквато възможност съществува..

Погба започна доста силно сезона, като има 7 асистенции в 11 мача за „червените дяволи“. Напоследък обаче формата му спадна и той остана на пейката в мачовете с Аталанта и Ливърпул. Срещу мърсисайдци пък разочарова сериозно, след като се появи от пейката, но малко след това бе изгонен с директен червен картон.