Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще напусне клуба през лятото на 2021 година, но има условия, поставени от „червените дяволи“, които трябва да бъдат изпълнени, за да може да се осъществи сделката.

Според италианския журналист Фабрицио Романо, това ще бъде последният сезон на Погба като играч на Юнайтед. Още повече, че агентът на французина Мино Райола заяви наскоро, че времето на Погба в клуба е изтекло.

Фаворити за подписа на полузащитника се считат Ювентус и Реал Мадрид, но според Романо „биаконерите“ имат предимство пред испанците.

Смята се, от Юве са готови да дадат двама играчи в замяна на Погба, като става дума за Аарън Рамзи и Адриен Рабио. „Червените дяволи“ обаче са на мнение, че ще искат по-класни играчи от двамата в замяна или пари в брой.

Един от футболистите, които искат на „Олд Трафорд“ със сигурност, е Пауло Дибала. Аржентинецът вече беше свързван с Юнайтед през лятото на 2019 година, но тогава до сделка не стигна. В момента нападателят води разговори с Юве за нов договор, но преговорите не вървят никак гладко.