Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да е изиграл последният си мач за клуба. Очакванията са рекордната покупка на клуба да бъде аут за около два месеца, след като контузи дясното си бедро на тренировка с националния отбор на Франция в понеделник.

Това означава, че Погба може да се завърне в игра през януари, когато ще може да преговаря с други клубове за евентуален трансфер през лятото, тъй като договорът му с Юнайтед изтича идното лято. Смята се, че преговорите за нов контракт на полузащитника са били напълно прекратени.

Сега на шефовете на клуба им е писнало от цирка, който го заобикаля, особено агента на Погба Мино Райола. Поради тази причина те няма да имат нищо против да оставят договора на 28-годишния халф да изтече и са готови да го оставят извън състава, ако е необходимо и да му позволят да си тръгне като свободен агент, твърди днес „Sun“.

Погба така и не успява да покаже най-доброто от себе си след завръщането си в клуба през 2016 година и в Юнайтед вече го считат за ненужен.