Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба иска да се присъедини към Пари Сен Жермен през лятото. „Mundo Deportivo“ съобщава, че полузащитникът е казал на близки до него хора, че предпочита да се върне във Франция след изтичането на договора му с Юнайтед след края на сезона.

Това би бил сериозен удар за Ювентус и Реал Мадрид, които също следят французина. Световният шампион изигра последния си мач за „червените дяволи“ миналия месец срещу Ливърпул на „Анфийлд“. 29-годишният халф с контузи още в самото начало на срещата и няма да може да вземе участие в мачовете на отбора до края на кампанията.

Изданието съобщава, че вече няма желание нито от страна на „червените дяволи“, нито от Погба за подписването на нов договор. Това означава, че шестгодишният му престой на „Олд Трафорд“ приключва през лятото с общо 39 гола и 51 асистенции в 233 мача.

Смята се, че ПСЖ може да бъде следващата му дестинация, тъй като новият шампион на Лига 1 се очаква да се разделят с Леандро Паредес. Погба се разглежда като идеален заместник на аржентинеца в халфовата линия, но френският гранд все още обмислят дали наистина да го привлекат поради неговите чести контузии.