Дуото от Ювентус Миралем Пянич и Пауло Дибала не искат да бъдат част от потенциална сделка за размяна с Пол Погба, твърдят медиите в Италия. „Биаконерите“ имат дългогодишен интерес към бившия си халф, а Погба е готов да напусне „червените дяволи“ през лятото, още повече, че французинът ще навлезе в последната година от договора си и Юнайтед ще се опита да печели пари от него.

Италианските шампиони обаче не са готови да дадат пари за Погба, като могат да предложат свои играчи като бартерна сделка. „Rai Sport“ твърди, че са обсъждани редица играчи, като Юнайтед се интересува най-вече от полузащитника Адриен Рабио, бившата звезда на Арсенал Аарън Рамзи и нападателя Дъглас Коста.

Две от звездите на Ювентус, които също са свързани с трансфер в Англия - Пауло Дибала и Миралем Пянич, обаче не са готови да заменят Торино с Манчестър. Атакуващото дуо не иска да напусне Ювентус, което означава, че Юнайтед ще трябва да се съсредоточи върху други играчи.

Дибала и Пянич бяха силно свързани с преминаване във Висшата лига през последните години, а Юнайтед не успя в опит да подпише с аржентинеца миналото лято. Все още не е ясно дали Погба ще напусне Юнайтед след пристигането на Бруно Фернандеш, който вкара нов живот в клуба. Феновете на Юнайтед се вълнуват от перспективата на Погба и Фернандеш да формират партньорство в халфовата линия и дуото започна да тренират заедно за първи път.