Бъдещето на звездата на Лил Виктор Осимен продължава да бъде неясно. Медиите във Франция и Италия твърдят, че нападателят е готов да подпише с Наполи, но източници, близки до играча, настояват, че той все още не е убеден в този трансфер.

„Партенопеите“ се смятат като основен кандидат за подписа на 21-годишния нигериец, като  „Le10Sport“ твърди, че играчът е информирал своя настоящ клуб, че иска да играе за Наполи.

Представителят на играча Осита Около, който също така е зет на нигериецът, вчера заяви в разговор по Радио „Пунто Нуово“, че пътуването до Италия е впечатлило Осимен.

Преди това Около разкри, че расизмът в Италия в крайна сметка може да възпре нападателя да премине в редиците на Наполи.

Противно на информациите в Италия и Франция, Ома Акатуба от „omasports.com“ разкри пред „Football Italia“, че играчът не е решил още къде да продължи кариерата си.

"Играчът все още не е твърде убеден", написа Акатуба в „Twitter“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.