Отпадането на Пари Сен Жермен от Шампионската лига след загубата дошла след обрат от Реал Мадрид на 1/8-финалите миналата седмица предизвика сериозно вълнение, особено сред ключовите играчи на тима.

И Лионел Меси, и Неймар бяха освирквани на „Парк де Пренс“ при неделната победа с 3:0 над Бордо и впоследствие бяха свързани с евентуално напускане. Естествено, за аржентинеца се писа, че може да се завърне в Барселона, като журналистът Жерард Ромеро заяви, че баща му Хорхе е говорил с представителите на „каталунците“, за да обсъди точно това.

BTA / БТА
46 снимки

Сега обаче „SPORT“ опроверга тази информация, като обяви, че няма шанс Лео Меси да се върне в Барселона. Той не е говорил с президента Жоан Лапорта, а баща му изобщо не е разговарял с някого от клуба.

Меси и Лапорта не са си контактували, откакто аржентинецът се разплака на „Камп Ноу“ по време на пресконференцията за сбогуване с клуба.

Всъщност, изданието посочва, че Меси иска да спази договора си с ПСЖ, въпреки че е съкрушен от отпадането на отбора от ШЛ. Настоящият му контракт изтича през лятото на 2023 година, но в момента има нулев шанс той да се върне в Барса.