Новото попълнение на Селтик Шейн Дъфи изрази огромното си вълнение от факта, че вече е играч на „детелините“. Ирландският национал пристига в Шотландия под наем от състава на Брайтън. Дъфи в момента е в София, като заедно със своите колеги се подготвят за гостуването на България утре вечер в мач от лигата на нациите.

Защитникът допълни още, че е фен на Селтик от дете и за него е изключителна чест да носи цветовете на този легендарен клуб.

„Щастлив съм и много развълнуван. Да играя за Селтик е сбъдната мечта и нещо, което винаги съм искал. Подкрепям отбора от дете, израснал съм с техните мачове, а феновете са невероятни. Имал съм огромното щастие и привилегия да бъда на доста мачове на Селтик и атмосферата е неописуема, човек просто трябва да изживее тези емоции. Тук съм, за да постигна големи неща, желая да остана в историята. Нямам търпение да работя с мениджъра Нийл Ленан, аз съм го гледал толкова много пъти, а сега ще работим заедно. Разполагам с достатъчно опит, за да помогна на отбора, обичам Селтик и за мен е чест  да играя за клуба“, коментира Дъфи.