Новото попълнение на Реал Мадрид Дани Себайос се сбогува с бившия си тим Бетис с емоционално съобщение в профила си в една от социалните мрежи. Младежкият национал се присъедини към Кралския клуб преди броени дни, като подписа за шест сезона.

Реал сага колосална освобождаваща клауза на ново попълнение

„Дойде моментът да се сбогувам с клуба, благодарение на който израснах като футболист и човек. В тези години Бетис беше моето училище и моят дом. Искам да благодаря за подкрепата, която получих в изминалите години на всички в Бетис. На всеки искам да благодаря за уроците, които получих. Освен това, искам да благодаря на всички мои съотборници, с които споделях една съблекалня. На последно място, и най-важно, бих искал да се сбогувам с фантастичните фенове на Бетис. Желая ви всичко най-хубаво на света, продължавайте на окуражавате така тима. Вече имам подновена абонаментна карта, и съм уверен, че този отбор ще постигне слава и успехи, защото това е, което заслужават прекрасните фенове“, написа Себайос и продължи словоизлиянието си:

„Браних фланелката на Бетис с голяма гордост и любов от началото до края. Никога не съм се пестил. Никога няма да забравя емоцията, която изпитвах по време на тренировки и когато слушах феновете, които пееха химна. Това не е сбогом, защото сърцето ми винаги ще подкрепя Бетис. Благодаря за всичко! Да живее Бетис!“.

Реал обяви нов трансфер